18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Nedeniyle Seyitömer İlkokulunda Yapılan Etkinliklerimiz

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Projeleri Yönetim Birimi ve Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Çanakkale Zaferi'nin her yıl tüm Türkiye'de kutlanılan Milli Günün anısına; Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel iletişim ve Tasarım Öğr. Gör. Mehmet PEHLİVAN ve ekibinin katkılarıyla Seyitömer İlkokulunda resim çalışması yapılmıştır.

Etkinlik öğrenci ve öğretmenler tarafından  büyük beğeni toplamıştır.

Yapmış olduğu katkıları ve çalışmalarından dolayı Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel iletişim ve Tasarım Öğr. Gör. Mehmet PEHLİVAN ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2022, Salı