HÜROK İnsan Kaynakları Müdürü Kübra SOLUK: “DPÜ-Sanayi İşbirliğinde Güzel İlişkiler Geliştiriliyor”

Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölge Sanayi Oryantasyonunda HÜROK İnş.Mermer ve Lastik San.Tic.Lmt.Şti öğrencilerle buluşturdu.

HÜROK İnsan Kaynakları Müdürü Kübra SOLUK ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Ceyda YILMAZ firmaları hakkında bilgiler vererek öğrencilere kendi sektörlerinde işe atılmada hangi nitelikleri taşıması gerektiği konusuna değindi.

HÜROK İnsan Kaynakları Sorumlusu Ceyda YILMAZ, böyle bir bölge sanayi oryantasyonu projesinde HÜROK ailesi olarak yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek hem zenginlik hem de işletme endüstrisinin gelişmişliği açısından Türkiye’nin önde gelen üretici ülkelerden olduğunu ifade etti.

Firmalarının %99 ihracat yaparak çalıştığını söylen SOLUK, Amerika’da depo İstanbul’da Show romlarının bulunduğunu söyledi. Kübra SOLUK “Adı üstünde sorumluluk projesi ama karşımda sizi sorumlu ve birer görev adamı görüyorum. Bizi tercih eden arkadaşlarımıza birlikte   fabrikayı gezdirip formları doldururuz, diğer çalışma arkadaşları ile de tanışırsınız. Proje sayesinde güzel arkadaşlık ve dostluklar kuracağız. Biz bir aileyiz bu proje kapsamında güzel ilişkiler geliştiriliyor” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, Salı