Ar-Ge Yöneticisi Bünyamin KAYA “STAJ BİR AVANTAJ“

Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölge Sanayi Oryantasyonunda Nursan Kablo Donanımları San.Tic.A.Ş. yöneticileri bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Nursan İnsan Kaynakları Yöneticisi Ebru ÖZ, Proje Direktörü Çağatay ÜSTÜNDAĞ, Ar-Ge Departman Sorumlusu Bünyamin KAYA ve İnsan Kaynakları Uzmanı Güliz BAŞKAYA firmaları ve kendi alanlarıyla ilgili bilgiler vererek öğrencilere kendi sektörlerinde işe atılmada hangi nitelikleri taşıması gerektiği konusuna değindiler. NURSAN'ın işe alma ve takım arkadaşlığı konusundaki deneyimlerini aktardılar.

Doğru staj yapmanın önemine dikkat çeken Ar-Ge Yöneticisi Bünyamin KAYA şunları söyledi: Staj bir avantaj, stajı doğru yaptığınızda kafanızda bir takım gerçeklerin canlanmasında ve iş arzının belirlenmesinde doğru bir adres bulduğunuzda çok faydalı oluyor. Nursan Kablo bu adreslerden biridir bazılarınız için.  Nursan Kablo bir grup şirketidir. Bulgaristan ve Romanya'da fabrikalarımız, Kocaeli ve Gebze'de şirketlerimiz var.