KÜMAŞ FİRMASI ÜNİVERSİTEDEKİ BÖLGE SANAYİ ORYANTASYONU PROJESİNE PAYDAŞ OLDU

Bölge sanayi oryantasyonu projesi kapsamında KÜMAŞ öğrencilerle buluştu. Seminere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Mühendislik Fakültesinde düzenlenen seminerde İnsan Kaynakları Müdürü İsmail ÇETİN ve İnsan Kaynakları Uzmanı Mustafa SARIŞIN, Kümaş’ın kuruluşu, faaliyet alanları, üretim süreçleri, çalışanların demografik dağılımı ve insan kaynakları uygulamaları hakkında bilgi verdi. Öğrencileri iş hayatında bekleyen fırsatlar ve gelişim alanları hakkında açıklamalarda bulunuldu. Seminer soru – cevap bölümüyle sona erdi.

KÜMAŞ, kendi hammadde ocaklarına sahip dünyadaki en önemli refrakter üreticilerinden biri olduğuna dikkat çeken Sayın İsmail ÇETİN üniversitede bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek bu imkanı sağlayan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman ŞAN' a teşekkürlerini iletti.  Staj sürecinin önemine değinerek İnsan Kaynakları Uzmanı Mustafa SARIŞIN’ı Üniversite – Sanayi işbirliği kapsamında yürütülen bir projede stajer olarak çalıştığı dönemde tanıdıklarını ve staj süresinin sonunda işe aldıklarını söyledi.

KÜMAŞ Genel Müdürü M. Şevket EROL ile Teknoloji ve Ar-Ge Müdürü Dr. Beyhan ÖZDEMİR seminerden sonra Prof. Dr. Osman ŞAN'ı makamında ziyaret etti. Girişimcilik ofislerini de gezen Sayın M. Şevket EROL, Prof. Dr. Osman ŞAN'dan ofislerin faaliyet alanları hakkında bilgi aldı. Girişimcilik ofislerinde çalışan öğrencileri de ziyaret ederek, insansız hava aracı projesini inceledi.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, Salı