KROS Fabrika Müdürü Okan YILMAZ: “Parlayan Yıldız Olursanız Size Bakışımız Değişir“

Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Bölge sanayi oryantasyonu kapsamında KROS yöneticileri öğrencilerle bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Seminere öğrencilerin ilgisi yoğundu. Etkinliğe katılan Fabrika Müdürü Okan YILMAZ firma hakkında bilgiler vererek deneyimlerini aktardı.

KROS Fabrika Müdürü Okan YILMAZ konuşmasında şunları söyledi: "Sizler çok şanslısınız. Bizlerle hiçbir sanayici gelip konuşmadı. Kendinizi doğru ifade etmeyi bilmelisiniz. Hiçbir zaman hiçbir şekilde ve hiçbir kimse karşısında kabullenen birisi pozisyonunda olmamanız gerek. Sorgulayan pozisyonda olmanız gerekir. Sorgulayan pozisyonda olmak demek, asi olmak demek, başkaldıran olmak demek, düzeni bozmaya çalışan demek anlamına gelmiyor. Sorgulayan pozisyonda olmak demek, size verilen görevi anlamaya çalışan demek. Anladığınız şeydi daha iyi yaparsınız, daha doğru yaparsınız, geliştirerek yaparsanız faydası olur. Size de olur çalıştığınız kurumada, parlayan yıldız olursunuz. Parlayan yıldızsanız size bakışımız değişir. Kendinize koyabileceğiniz her türlü niteliği koyun, kendinizi hazırlayın".

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, Salı